Θερμιδικό περιεχόμενο και η χρήση της πιπεριάς.
Γλυκιά πιπεριά, η οποία, στην καθημερινή ζωή, που ονομάζεται βουλγαρική κουζίνα φέρνει νότες από λεπτή γεύση, άρωμα και χρώμα. Θερμίδες: πιπέρι, τη γεύση και τη χρησιμότητα κάνει το προϊόν επιθυμητό και καθημερινά πιάτα και εορταστική. Είναι ενδιαφέρον, το βουλγαρικό λαχανικό που ονομάζεται μόνο στην μετα-σοβιετική επικράτεια. Σύμφωνα με μια εκδοχή, πήρε το όνομα λαχανικό, χάρη στη σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη των καλλιεργειών τους κτηνοτρόφους από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η ΕΣΣΔ που αγοράσατε από μια φιλική χώρα μεγάλες ποσότητες του προϊόντος. Στα φυτικά καταστήματα εν λόγω αγοραστές: «όπου πιπέρι;», οι πωλητές είναι αμετάβλητα απάντησε ότι από τη Βουλγαρία. Έτσι το όνομα «και το όνομα κόλλησε για τις μάζες.
Πόσες θερμίδες στο γλυκό πιπέρι
Γλυκιά πιπεριά μερικές φορές κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και πορτοκαλί. Ενεργειακή αξία πιπεριές όλων των χρωμάτων κυμαίνεται εντός 24-30 kcal ανά 100 g και μπορείτε να τρώτε άφοβα επιδόματα περιττή εκατοστά όγκου από τη μέση και τους γοφούς.
Οι περισσότερες θερμίδες από όλα τα «bolgarinov» αναγνωρίστηκε ως πράσινη πιπεριά καμπάνα, θερμίδες, η οποία περιορίζεται σε 24 θερμίδες σε 100 γ. το χαμηλό ποσοστό αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα σε χαμηλού σακχάρου. Μελέτη των Ιταλών επιστημόνων διαπίστωσε ότι το λαχανικό περιέχει ουσίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση τους συγκεντρώνεται στα πράσινα φρούτα.
Θερμίδων πιπέρι κίτρινο ή πορτοκαλί διαφέρει ελαφρώς από την ενεργειακή αξία του πράσινου «συναδέλφους» και είναι 26-27 kcal ανά 100 g. Sunny φυτικά χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, κάλιο και καροτίνη, έτσι Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την ενίσχυση οστίτη ιστού, τη βελτίωση της όρασης και η νεφρική ανεπάρκεια, καρδιαγγειακό σύστημα.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Θερμιδικό περιεχόμενο κόκκινης πιπεριάς είναι το υψηλότερο από τα πολύχρωμα φρούτα και φτάνει 28-30 kcal ανά 100 g, από εκεί την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Λαμπερό κόκκινο χρώμα οφείλεται το πιπέρι ουσία λυκοπένιο. Το αντιοξειδωτικό αυτό παρακολουθείται στενά από τους επιστήμονες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το λυκοπένιο βοηθά την αντίσταση του σώματος για την ανάδυση και την ανάπτυξη των κακοήθων όγκων.
Είναι ενδιαφέρον, η θερμική επεξεργασία των τροφίμων που περιέχουν αντιοξειδωτικά βελτιώνει την απορρόφηση από τον οργανισμό του λυκοπενίου. Και αν μετά την θερμότητα ποιότητας βιταμίνη σύνθεση φυτικών επιδεινώνεται, τις χρήσιμες ιδιότητες του λυκοπενίου.
Η χρήση του γλυκού Βουλγαρικά λαχανικών
Γλυκιά πιπεριά θεωρείται δικαίως μία πληθώρα βιταμινών και μετάλλων.
Σχετικά με το περιεχόμενο της βιταμίνης c μπροστά από τέτοια αναγνώρισε αγαπημένα όπως εσπεριδοειδών και μαύρη σταφίδα. Μόνο 40 g θα παρέχει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ασκορβικό οξύ. 100 g λαχανικών ανά ημέρα θα είναι η πρόληψη εμφάνισης από θρόμβωση και η αθηροσκλήρωση.
Από την παρουσία των λαχανικών καρότα σχεδόν ίση καροτένιο, αυτή η βιταμίνη είναι υπεύθυνη για την όραση, όμορφο δέρμα και την πυκνότητα των μαλλιών. Άνδρες ενθαρρύνονται να φάει 100 γρ λαχανικών την ημέρα, για να αποτρέψει την πρόωρη φαλάκρα.
Γλυκιά πιπεριά, η οποία, στην καθημερινή ζωή, που ονομάζεται βουλγαρική κουζίνα φέρνει νότες από λεπτή γεύση, άρωμα και χρώμα. Θερμίδες: πιπέρι, τη γεύση και τη χρησιμότητα κάνει το προϊόν επιθυμητό και καθημερινά πιάτα και εορταστική. Είναι ενδιαφέρον, το βουλγαρικό λαχανικό που ονομάζεται μόνο στην μετα-σοβιετική επικράτεια. Σύμφωνα με μια εκδοχή, πήρε το όνομα λαχανικό, χάρη στη σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη των καλλιεργειών τους κτηνοτρόφους από τη Βουλγαρία. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η ΕΣΣΔ που αγοράσατε από μια φιλική χώρα μεγάλες ποσότητες του προϊόντος. Στα φυτικά καταστήματα εν λόγω αγοραστές: «όπου πιπέρι;», οι πωλητές είναι αμετάβλητα απάντησε ότι από τη Βουλγαρία. Έτσι το όνομα «και το όνομα κόλλησε για τις μάζες.
Πόσες θερμίδες στο γλυκό πιπέρι
Γλυκιά πιπεριά μερικές φορές κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και πορτοκαλί. Ενεργειακή αξία πιπεριές όλων των χρωμάτων κυμαίνεται εντός 24-30 kcal ανά 100 g και μπορείτε να τρώτε άφοβα επιδόματα περιττή εκατοστά όγκου από τη μέση και τους γοφούς.
Οι περισσότερες θερμίδες από όλα τα «bolgarinov» αναγνωρίστηκε ως πράσινη πιπεριά καμπάνα, θερμίδες, η οποία περιορίζεται σε 24 θερμίδες σε 100 γ. το χαμηλό ποσοστό αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα σε χαμηλού σακχάρου. Μελέτη των Ιταλών επιστημόνων διαπίστωσε ότι το λαχανικό περιέχει ουσίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση τους συγκεντρώνεται στα πράσινα φρούτα.
Θερμίδων πιπέρι κίτρινο ή πορτοκαλί διαφέρει ελαφρώς από την ενεργειακή αξία του πράσινου «συναδέλφους» και είναι 26-27 kcal ανά 100 g. Sunny φυτικά χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, κάλιο και καροτίνη, έτσι Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την ενίσχυση οστίτη ιστού, τη βελτίωση της όρασης και η νεφρική ανεπάρκεια, καρδιαγγειακό σύστημα.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Θερμιδικό περιεχόμενο κόκκινης πιπεριάς είναι το υψηλότερο από τα πολύχρωμα φρούτα και φτάνει 28-30 kcal ανά 100 g, από εκεί την υψηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Λαμπερό κόκκινο χρώμα οφείλεται το πιπέρι ουσία λυκοπένιο. Το αντιοξειδωτικό αυτό παρακολουθείται στενά από τους επιστήμονες. Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το λυκοπένιο βοηθά την αντίσταση του σώματος για την ανάδυση και την ανάπτυξη των κακοήθων όγκων.
Είναι ενδιαφέρον, η θερμική επεξεργασία των τροφίμων που περιέχουν αντιοξειδωτικά βελτιώνει την απορρόφηση από τον οργανισμό του λυκοπενίου. Και αν μετά την θερμότητα ποιότητας βιταμίνη σύνθεση φυτικών επιδεινώνεται, τις χρήσιμες ιδιότητες του λυκοπενίου.
Η χρήση του γλυκού Βουλγαρικά λαχανικών
Γλυκιά πιπεριά θεωρείται δικαίως μία πληθώρα βιταμινών και μετάλλων.
Σχετικά με το περιεχόμενο της βιταμίνης c μπροστά από τέτοια αναγνώρισε αγαπημένα όπως εσπεριδοειδών και μαύρη σταφίδα. Μόνο 40 g θα παρέχει τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού σε ασκορβικό οξύ. 100 g λαχανικών ανά ημέρα θα είναι η πρόληψη εμφάνισης από θρόμβωση και η αθηροσκλήρωση.
Από την παρουσία των λαχανικών καρότα σχεδόν ίση καροτένιο, αυτή η βιταμίνη είναι υπεύθυνη για την όραση, όμορφο δέρμα και την πυκνότητα των μαλλιών. Άνδρες ενθαρρύνονται να φάει 100 γρ λαχανικών την ημέρα, για να αποτρέψει την πρόωρη φαλάκρα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου