Φυσικά, η μαρμελάδα είναι ένα γλυκό. Αλλά πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η γλυκύτητα είναι τόσο χρήσιμο και χαμηλή σε θερμίδες, αφήστε το στη λίστα επιτρέπεται προϊόντα ακόμη αρκετά αυστηρές δίαιτες για την απώλεια βάρους. Των διατροφολόγων γενικά Βράζουμε τα ζελέ του πάθους.» Και η αλήθεια, όπως πάντα κάπου στη μέση. Θερμίδες: Μαρμελάδα εξαρτάται από τον τύπο, τα προϊόντα των οποίων είναι κατασκευασμένο και χρησιμοποιούνται.
Διάφορα είδη
Μαρμελάδα είναι ένα uvarennoe σιγοβράσει μήλο ή κυδώνι πελτές, η οποία χάρη σε αυτό ένα μεγάλο ποσό της πηκτίνης που καλλιεργούνται έντονα βαρύ και μετά ψύξη ακόμη και μπορεί να κοπεί σε κομμάτια-it γίνεται σαν ένα χοντρό ζελέ. Περιεκτικότητα σε θερμίδες αυτού μαρμελάδα χαμηλότερο-ελαφρώς λιγότερο από 200 kcal. Αλλά δεν είναι δυνατόν να βρίσκουν στα καταστήματα. Να πάρετε τέτοια ενός προϊόντος μπορεί μόνο προετοιμασία μόνοι σας στο σπίτι.
Στα ράφια των καταστημάτων μπορείτε να συναντήσετε άλλες ποικιλίες από τα γλυκά που περιέχουν πρόσθετα συστατικά.
Φρούτων και μούρων. Αποτελείται από ακόμα χυμούς και πολτό φρούτων. Ένα τέτοιο προϊόν περιέχει συνήθως τεχνητή πυκνωτικά. Αλλά την φυσική και ποιοτική βαθμών θερμιδική πηκτικά συστατικά είναι όλα το ίδιο πηκτίνη.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ζελέ. Τα πιο φθηνά και κοινό τύπο μαρμελάδα. Συνήθως είναι αρκετά διαφανείς και πυκνό σε συνοχή. Για την προετοιμασία της χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένα φρούτα ή χυμούς μούρο. Έτσι θα προστεθεί zagusteli ζελατίνη ζωικής ή φυτικής προέλευσης.
Μάσημα. Μια πολύ δημοφιλής άποψη που σήμερα είναι αρκετά ακριβό επειδή περιέχει μεγάλη ποσότητα ζελέ ουσία, που προέρχονται από θαλάσσια φύκια άγαρ-άγαρ. Μόνο μπορεί να δώσει μια τόσο υψηλή, μαρμελάδα σχεδόν καουτσούκ πυκνότητα.
Θερμιδικό περιεχόμενο ακόμη και μέσα σε ένα είδος μαρμελάδα σε 100 γραμμάρια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, διότι εξαρτάται από ποια πρόσθετα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία του.
Μαρμελάδα φρούτων
Φρούτων ή φυσικό fruktovo-μούρων μαρμελάδα παραμένει η πιο χρήσιμη και ακίνδυνο να διαμορφώσουν μια λιχουδιά. Εάν δεν προσθέσετε ζάχαρη και μαγειρέψτε μόνο με βάση φυσικά συστατικά, θερμιδικό περιεχόμενο σε 100 γραμμάρια δεν θα υπερβαίνει τις 200 kcal. Χαμηλότερο σε θερμίδες μαρμελάδα γίνονται από πράσινα μήλα και unsweet ποικιλίες των μούρων-μόνο περίπου 160 θερμίδες.
Παρασκευάζεται από ΑΧΛΆΔΙ ή ajvovogo πουρέ και γλυκιά μαρμελάδα μούρων έχει μια θερμιδική αξία από 180 έως 200 kcal. Και αν προσθέσουμε ζάχαρη σε αυτό, μπορεί να φτάσει τα 220-250 kcal. Και αυτό το προϊόν δεν θα είναι πλέον διατροφής. Έτσι αδυνάτισμα ταιριάζει μόνο το φυσικό προϊόν.
Ζελέ
Διαθέτουν πολτός μαρμελάδα ότι αντί για πηκτίνη πυκνωτικό ρόλο διαδραματίζει η ζελατίνη. Χάρη σ ' αυτόν είναι ότι αυτού του είδους η μαρμελάδα είναι μια όμορφη διαφανή δομή, η οποία δεν είναι δυνατή όταν χρησιμοποιείτε πηκτίνη.
Διάφορα είδη
Μαρμελάδα είναι ένα uvarennoe σιγοβράσει μήλο ή κυδώνι πελτές, η οποία χάρη σε αυτό ένα μεγάλο ποσό της πηκτίνης που καλλιεργούνται έντονα βαρύ και μετά ψύξη ακόμη και μπορεί να κοπεί σε κομμάτια-it γίνεται σαν ένα χοντρό ζελέ. Περιεκτικότητα σε θερμίδες αυτού μαρμελάδα χαμηλότερο-ελαφρώς λιγότερο από 200 kcal. Αλλά δεν είναι δυνατόν να βρίσκουν στα καταστήματα. Να πάρετε τέτοια ενός προϊόντος μπορεί μόνο προετοιμασία μόνοι σας στο σπίτι.
Στα ράφια των καταστημάτων μπορείτε να συναντήσετε άλλες ποικιλίες από τα γλυκά που περιέχουν πρόσθετα συστατικά.
Φρούτων και μούρων. Αποτελείται από ακόμα χυμούς και πολτό φρούτων. Ένα τέτοιο προϊόν περιέχει συνήθως τεχνητή πυκνωτικά. Αλλά την φυσική και ποιοτική βαθμών θερμιδική πηκτικά συστατικά είναι όλα το ίδιο πηκτίνη.
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Ζελέ. Τα πιο φθηνά και κοινό τύπο μαρμελάδα. Συνήθως είναι αρκετά διαφανείς και πυκνό σε συνοχή. Για την προετοιμασία της χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένα φρούτα ή χυμούς μούρο. Έτσι θα προστεθεί zagusteli ζελατίνη ζωικής ή φυτικής προέλευσης.
Μάσημα. Μια πολύ δημοφιλής άποψη που σήμερα είναι αρκετά ακριβό επειδή περιέχει μεγάλη ποσότητα ζελέ ουσία, που προέρχονται από θαλάσσια φύκια άγαρ-άγαρ. Μόνο μπορεί να δώσει μια τόσο υψηλή, μαρμελάδα σχεδόν καουτσούκ πυκνότητα.
Θερμιδικό περιεχόμενο ακόμη και μέσα σε ένα είδος μαρμελάδα σε 100 γραμμάρια μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, διότι εξαρτάται από ποια πρόσθετα συστατικά που χρησιμοποιούνται στην προετοιμασία του.
Μαρμελάδα φρούτων
Φρούτων ή φυσικό fruktovo-μούρων μαρμελάδα παραμένει η πιο χρήσιμη και ακίνδυνο να διαμορφώσουν μια λιχουδιά. Εάν δεν προσθέσετε ζάχαρη και μαγειρέψτε μόνο με βάση φυσικά συστατικά, θερμιδικό περιεχόμενο σε 100 γραμμάρια δεν θα υπερβαίνει τις 200 kcal. Χαμηλότερο σε θερμίδες μαρμελάδα γίνονται από πράσινα μήλα και unsweet ποικιλίες των μούρων-μόνο περίπου 160 θερμίδες.
Παρασκευάζεται από ΑΧΛΆΔΙ ή ajvovogo πουρέ και γλυκιά μαρμελάδα μούρων έχει μια θερμιδική αξία από 180 έως 200 kcal. Και αν προσθέσουμε ζάχαρη σε αυτό, μπορεί να φτάσει τα 220-250 kcal. Και αυτό το προϊόν δεν θα είναι πλέον διατροφής. Έτσι αδυνάτισμα ταιριάζει μόνο το φυσικό προϊόν.
Ζελέ
Διαθέτουν πολτός μαρμελάδα ότι αντί για πηκτίνη πυκνωτικό ρόλο διαδραματίζει η ζελατίνη. Χάρη σ ' αυτόν είναι ότι αυτού του είδους η μαρμελάδα είναι μια όμορφη διαφανή δομή, η οποία δεν είναι δυνατή όταν χρησιμοποιείτε πηκτίνη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου