Γάλα αμυγδάλου
1 στοίβα. Μουλιάστε τα αμύγδαλα εν μία νυκτί. Αλέσει στο μπλέντερ μέχρι kasheobraznoj μάζα, προσθέστε σταδιακά 2.5 στοίβα. νερό. Η προκύπτουσα στέλεχος γάλα μέσω cheesecloth, προσθέστε 2-3 κ.γ. μέλι. Αυτό το γάλα μπορεί να πιει ακριβώς έτσι, και μπορείτε να νικήσει με κάθε μούρα και αποκτήστε ένα υπέροχο κοκτέιλ. Βαγάσσης, έχουν απομείνει από το μαγείρεμα το γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των καραμέλες, προσθέτουμε σε μια σαλάτα ή κέικ.
Γάλα καρύδας molokoKokosovoe
Εκχύλισμα από φλοιό καρύδας, χύστε ένα ξεχωριστό φλιτζάνι υγρό, καθαρό off το καφετί δέρμα. Σχάρα για Τούρκου, διπλωμένο σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το υγρό της καρύδας, λίγο νερό (ανάλογα με την επιθυμητή συνοχή), μαστίγιο. Ο πολφός μπορεί να ξεπεραστεί ή αφήστε κατά βούληση. Προσθέστε γεύση ηλιόσποροι, μπανάνα ή οτιδήποτε.
GaspachoGaspacho
Αυτή η σούπα είναι επίσης ονομάζεται «υγρή σαλάτα.» Μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα συμβατικά κρύο borsches και okroshke.
Συστατικά:
300-400 γρ. αποξηραμένα άσπρο ψωμί
1,5 κιλό ντομάτες
αγγούρι 500 γρ.
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
150 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας. χυμό λεμονιού
1 κοτσάνι σέλινο
μερικές σκελίδες σκόρδο (για γεύση)
μια πρέζα κόλιανδρο
Μαγείρεμα:
Ψωμί κομμένο σε μικρούς κύβους και βάζουμε σε ένα πιάτο. Με τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα, μπριζόλα, βάλτε σε ένα μπλέντερ και άλεσμα ώστε να γίνουν πουρές. Εκκαθαρίζονται από σπόρους, αγγούρι-ξεφλουδισμένο, πιπέρι συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ μαζί με το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Συνδυάστε με ντομάτα πουρέ, προσθέστε το κορίανδρο, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Το τελικό σούπα γκασπάτσο δροσερό στο ψυγείο για μια ώρα. Όταν εξυπηρετούν, πασπαλίζουμε με κύβους ψωμιού και ψιλοκομμένο σέλινο.
Τυρί Syroedcheskij Κάσιου
Θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε σιτάρι προζύμι: 100 g φύτρο σιταριού ρίξτε 400 ml καθαρό νερό και το αφήνουμε για 24-48 ώρες πριν από την έλευση των φυσαλίδων αέρα όπως και αερισμού. Γεύση του υγρού πρέπει να είναι στυπτικό, αλλά χωρίς ο άθλιος μυρωδιά. Αυτό μπορεί να είναι μεθυσμένος ως προέλευσης.
Συστατικά:
250 γραμμάρια κάσιους
100 ml προζύμι
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Μαγείρεμα:
Ξηροί καρποί, χύστε το νερό, αφήστε για τη νύχτα. Το πρωί το υπόλοιπο νερό αποστράγγισης, διπλώστε τα καρύδια στο μούλτι, ρίχνουμε το προζύμι και αλέθουμε μέχρι πολτώδης μάζα. Σε αυτό το βάρος, μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα θάλασσα αλάτι, βότανα, μπαχαρικά για γεύση. Διηθητήρες τσαγιού τοποθέτηση Γάζας, απλώστε το λαμβανόμενο βάρος, αφήστε για 24 ώρες σε ζεστό μέρος. Μετά από αυτή τη φορά σας μπορεί να είναι τυφλωμένος από τη μάζα του τυριού και καταψύξτε. Σερβίρετε με ψωμί.
Syroedcheskie πιάτο είναι πολύ νόστιμο και θρεπτικό, αλλά ίσως είναι καλύτερο να πάει δεξιά σε αυτούς.
HalvaKonfety brownies
Συστατικά:
½ στοίβα. αμύγδαλο
½ στοίβα. καρύδια
¾ στοίβα. σύκα
¾ στοίβα. ημερομηνίες
½ Καρύδα ροκανίδια
¼ κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΎ τζίντζερ έδαφος
¼ κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΎ κανέλα
Μαγείρεμα:
Μουλιάστε τα αμύγδαλα, φλούδες μακριά το δέρμα. Διπλώστε τα αποξηραμένα φρούτα, μισή καρύδα και τα καρύδια στο μούλτι και το τρόχισμα στην ομαλή πάστα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε τεμάχια ίσης προς τα αμύγδαλα καρύδια, τυφλός, push μπάλες μέσα τα αμύγδαλα και το ρολό σε νιφάδες καρύδας.
1 στοίβα. Μουλιάστε τα αμύγδαλα εν μία νυκτί. Αλέσει στο μπλέντερ μέχρι kasheobraznoj μάζα, προσθέστε σταδιακά 2.5 στοίβα. νερό. Η προκύπτουσα στέλεχος γάλα μέσω cheesecloth, προσθέστε 2-3 κ.γ. μέλι. Αυτό το γάλα μπορεί να πιει ακριβώς έτσι, και μπορείτε να νικήσει με κάθε μούρα και αποκτήστε ένα υπέροχο κοκτέιλ. Βαγάσσης, έχουν απομείνει από το μαγείρεμα το γάλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των καραμέλες, προσθέτουμε σε μια σαλάτα ή κέικ.
Γάλα καρύδας molokoKokosovoe
Εκχύλισμα από φλοιό καρύδας, χύστε ένα ξεχωριστό φλιτζάνι υγρό, καθαρό off το καφετί δέρμα. Σχάρα για Τούρκου, διπλωμένο σε ένα μπλέντερ, προσθέστε το υγρό της καρύδας, λίγο νερό (ανάλογα με την επιθυμητή συνοχή), μαστίγιο. Ο πολφός μπορεί να ξεπεραστεί ή αφήστε κατά βούληση. Προσθέστε γεύση ηλιόσποροι, μπανάνα ή οτιδήποτε.
GaspachoGaspacho
Αυτή η σούπα είναι επίσης ονομάζεται «υγρή σαλάτα.» Μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα συμβατικά κρύο borsches και okroshke.
Συστατικά:
300-400 γρ. αποξηραμένα άσπρο ψωμί
1,5 κιλό ντομάτες
αγγούρι 500 γρ.
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι
150 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας. χυμό λεμονιού
1 κοτσάνι σέλινο
μερικές σκελίδες σκόρδο (για γεύση)
μια πρέζα κόλιανδρο
Μαγείρεμα:
Ψωμί κομμένο σε μικρούς κύβους και βάζουμε σε ένα πιάτο. Με τις ντομάτες, αφαιρούμε τη φλούδα, μπριζόλα, βάλτε σε ένα μπλέντερ και άλεσμα ώστε να γίνουν πουρές. Εκκαθαρίζονται από σπόρους, αγγούρι-ξεφλουδισμένο, πιπέρι συνθλίβονται σε ένα μπλέντερ μαζί με το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Συνδυάστε με ντομάτα πουρέ, προσθέστε το κορίανδρο, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Το τελικό σούπα γκασπάτσο δροσερό στο ψυγείο για μια ώρα. Όταν εξυπηρετούν, πασπαλίζουμε με κύβους ψωμιού και ψιλοκομμένο σέλινο.
Τυρί Syroedcheskij Κάσιου
Θα πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε σιτάρι προζύμι: 100 g φύτρο σιταριού ρίξτε 400 ml καθαρό νερό και το αφήνουμε για 24-48 ώρες πριν από την έλευση των φυσαλίδων αέρα όπως και αερισμού. Γεύση του υγρού πρέπει να είναι στυπτικό, αλλά χωρίς ο άθλιος μυρωδιά. Αυτό μπορεί να είναι μεθυσμένος ως προέλευσης.
Συστατικά:
250 γραμμάρια κάσιους
100 ml προζύμι
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o Μαγείρεμα:
Ξηροί καρποί, χύστε το νερό, αφήστε για τη νύχτα. Το πρωί το υπόλοιπο νερό αποστράγγισης, διπλώστε τα καρύδια στο μούλτι, ρίχνουμε το προζύμι και αλέθουμε μέχρι πολτώδης μάζα. Σε αυτό το βάρος, μπορείτε να προσθέσετε μια πρέζα θάλασσα αλάτι, βότανα, μπαχαρικά για γεύση. Διηθητήρες τσαγιού τοποθέτηση Γάζας, απλώστε το λαμβανόμενο βάρος, αφήστε για 24 ώρες σε ζεστό μέρος. Μετά από αυτή τη φορά σας μπορεί να είναι τυφλωμένος από τη μάζα του τυριού και καταψύξτε. Σερβίρετε με ψωμί.
Syroedcheskie πιάτο είναι πολύ νόστιμο και θρεπτικό, αλλά ίσως είναι καλύτερο να πάει δεξιά σε αυτούς.
HalvaKonfety brownies
Συστατικά:
½ στοίβα. αμύγδαλο
½ στοίβα. καρύδια
¾ στοίβα. σύκα
¾ στοίβα. ημερομηνίες
½ Καρύδα ροκανίδια
¼ κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΎ τζίντζερ έδαφος
¼ κουταλάκι του ΓΛΥΚΟΎ κανέλα
Μαγείρεμα:
Μουλιάστε τα αμύγδαλα, φλούδες μακριά το δέρμα. Διπλώστε τα αποξηραμένα φρούτα, μισή καρύδα και τα καρύδια στο μούλτι και το τρόχισμα στην ομαλή πάστα. Χωρίζουμε τη ζύμη σε τεμάχια ίσης προς τα αμύγδαλα καρύδια, τυφλός, push μπάλες μέσα τα αμύγδαλα και το ρολό σε νιφάδες καρύδας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου